Wij produceren winnende content voor Google Ads, Facebook, Instagram, Linkedin, Twitter, Pinterest, Youtube en TikTok.

Wij ontwerpen op basis van de afgesproken strategie, en je plaatst zelf de content op je social media kanalen. Het kost de wereld niet, maar kán alles voor je wereld veranderen.

Wat is social media content?

Met Social Media kun je een merk bouwen. Je bent letterlijk je eigen nieuwszender. Dat is bijzonder. Misschien heb je dat al door en post je geregeld op Facebook en krijgen je klanten maandelijks netjes een e-nieuwsbrief. Misschien ben je daar nog niet omdat je er simpelweg geen tijd voor hebt. Hoe goed of slecht je ook bent in Social Media, er is altijd ruimte voor méér en nóg betere content.

Wij kunnen je helpen Social Media te veranderen in dé etalage van je zaak. Vaak is het nog leuk ook. Er is geen one-size-fits-all-strategie, wel best-practices. We zoomen in op jou en je zaak en gaan je helpen scorende verhalen te vertellen op de geschikte kanalen.

Online uitblinken, wij regelen dat.

Google Ads vergroot zichtbaarheid en bereikt gericht doelgroepen, optimaliseert advertentiebudget met meetbare resultaten.

Facebook is een sociaal netwerkplatform waar gebruikers content delen, en communiceren met vrienden, familie en bedrijven.

Instagram is een visueel sociaal mediaplatform waar gebruikers foto’s en video’s delen, ontdekken en verbinden met anderen wereldwijd.

LinkedIn is een professioneel sociaal netwerk waar gebruikers hun zakelijke connecties maken en professionele kansen verkennen en benutten.

Twitter is een microblogplatform waar gebruikers korte berichten (’tweets’) delen om ideeën, nieuws en meningen te verspreiden, wereldwijd.

Pinterest is een visueel ontdekkingsplatform waar gebruikers ideeën en inspiratie vinden en delen via ‘pins’ op virtuele pinborden, wereldwijd.

YouTube is een videoplatform waar gebruikers video’s uploaden, delen en bekijken, waardoor ze wereldwijd content ontdekken.

TikTok is een sociaal mediaplatform voor korte video’s, waar gebruikers creatieve inhoud delen en ontdekken, met een wereldwijd publiek.

Online onderscheid begint bij ons.

“A brand is no longer what we tell the consumer it is. It is what consumers tell each other what it is.”
– Scott Cook

Waarom kies jij voor Google Ads

Google Ads biedt een krachtig platform om jouw bedrijf te promoten. Het stelt je in staat om gericht je doelgroep te bereiken, zichtbaarheid te vergroten en meetbare resultaten te behalen. Door advertenties te tonen wanneer mensen actief zoeken naar wat je aanbiedt, maximaliseer je de kans op relevante interacties. Het platform laat je ook toe om je advertentiebudget efficiënt te beheren en aan te passen. Met gedetailleerde statistieken en analyse-tools kun je de prestaties van je campagnes nauwlettend volgen en optimaliseren. Kortom, Google Ads biedt een effectieve en flexibele oplossing om jouw zakelijke doelen te realiseren in jouw online universum.

Opties

Opties Discovery Ads

Opties beeld extensie

Waarom kies jij voor Facebook

Kies voor Facebook vanwege zijn ongeëvenaarde bereik en doelgerichte advertentiemogelijkheden. Met diverse mediaformaten, gedetailleerde targeting en diepgaande statistieken, biedt Facebook een krachtig platform om je merk te promoten, betrokkenheid te vergroten en effectieve marketingcampagnes te voeren. Het is een essentieel hulpmiddel voor een succesvolle sociale mediastrategie.

Opties

Waarom kies jij voor Instagram

Kies Instagram voor je social media vanwege zijn visuele kracht en trendy karakter. Met de focus op foto’s en video’s kun je een visueel aantrekkelijk merk opbouwen. Instagram biedt een directe connectie met een jong, actief publiek en stelt je in staat om creatieve storytelling te benutten. Het platform bevordert merkbekendheid en betrokkenheid op een unieke, visuele manier.

Opties

Waarom kies jij voor Linkedin

Kies LinkedIn voor je social media vanwege zijn professionele karakter en de mogelijkheid om zakelijke connecties te versterken. Het platform biedt een gericht publiek van professionals, waardoor het ideaal is voor B2B-marketing. Met thought leadership-artikelen, netwerkmogelijkheden en bedrijfspagina’s kun je je merk positioneren als een autoriteit in jouw branche. LinkedIn is essentieel voor het opbouwen van professionele relaties en zakelijke kansen.

Opties

Opties bedrijfspagina

Opties Linkedin advertenties

Waarom kies jij voor TwitterX

Twitter is jouw ideale socialemediaplatform vanwege zijn snelle, real-time karakter en wereldwijde bereik. Met korte, krachtige berichten kun je direct communiceren, trends volgen en relevant nieuws delen. Het platform is perfect voor het vergroten van merkbekendheid en het opbouwen van betrokkenheid bij een breed publiek, waardoor je een dynamische online aanwezigheid creëert die zich snel verspreidt en impact heeft.

Opties

Waarom kies jij voor Pinterest

Kies Pinterest voor je social media vanwege zijn visuele aantrekkingskracht en inspirerende karakter. Hier deel je niet alleen producten, maar ook verhalen en ideeën via visuele content. Met een actieve gebruikersgemeenschap die op zoek is naar inspiratie, biedt Pinterest een uniek platform om je merk op een creatieve manier te presenteren. De nadruk op beeldmateriaal maakt het ideaal voor lifestyle, mode, en designmerken, waardoor je een betrokken publiek aantrekt dat op zoek is naar visuele ontdekkingen en inspiratie.

Opties

Waarom kies jij voor YouTube

YouTube is de ideale keuze voor je social media vanwege zijn kracht als videoplatform. Met miljarden gebruikers wereldwijd biedt YouTube een ongeëvenaard bereik. Video’s stellen je in staat om een diepe connectie met je publiek te leggen, complexe ideeën eenvoudig over te brengen en merkbekendheid te vergroten. Met advertentiemogelijkheden, live-streaming, en diverse contentformaten kun je veelzijdig je merk versterken. Bovendien faciliteert YouTube communitybuilding en biedt het waardevolle inzichten via analytics. Kortom, YouTube is cruciaal voor een dynamische en effectieve online aanwezigheid die impact heeft en engagement bevordert.

Opties

Waarom kies jij voor TikTok

TikTok is de perfecte keuze voor je social media vanwege zijn explosieve populariteit en unieke benadering van contentcreatie. Met korte, creatieve video’s kun je een jong en divers publiek aanspreken. TikTok biedt een speelse en virale omgeving, ideaal voor het promoten van merkpersoonlijkheid en het genereren van trending content. Het algoritme bevordert ontdekking, waardoor je snel groei en betrokkenheid kunt realiseren. Door deel te nemen aan de TikTok-gemeenschap kun je authentiek verbinding maken met je doelgroep en op een frisse, innovatieve manier je merk promoten.

Opties

Kies hier uit de meest toegepaste advertentie banners op de digitale snelweg

Het kiezen van het juiste advertentiebanner formaat is cruciaal voor effectieve online marketing. Verschillende platformen en doelen vereisen specifieke formaten om de boodschap optimaal over te brengen. Bij Naneaux begrijpen we dat een doordacht ontwerp in lijn moet zijn met merkidentiteit en marketingdoelstellingen. Of het nu gaat om responsieve display-advertenties, opvallende sociale media banners of aantrekkelijke headers, ons team specialiseert zich in het creëren van aangepaste ontwerpen die opvallen in de digitale ruimte. Door samen te werken met Naneaux benutten bedrijven de kracht van visuele communicatie om online aanwezigheid te versterken en doelgroepen effectief te bereiken.

Opties

Banners in eigen formaat

Bij Naneaux kun je natuurlijk ook jouw eigen webbanners aanvragen met specifieke afmetingen, waardoor wij unieke en op maat gemaakte visuele content kunnen creëren die perfect past bij jouw online marketingbehoeften. Vraag ons hier gerust naar.

Wij houden jouw online statistieken in de gaten en spelen daar real-time op in

Visual design

Als wij je posts en ads ontwerpen is de kans op engagement in een wereld online een stuk groter.

We hebben het al eerder gezegd: On-line content met relevante plaatjes wordt 94% meer bekeken. Nu is ‘relevante plaatjes’ een vaag begrip. Relevant duidt hier op context. Ben je in staat content te produceren in de ‘look and feel’ die past bij de smaak van je publiek?

Behalve contextueel moet content simpelweg fijn voor het oog zijn. Ook is het prettig als je content qua uitstraling past bij je huisstijl en merk. Daar heb je ontwerp en vormgeving skills voor nodig. Vervolgens moeten de formaten geschikt zijn voor verschillende beeldschermen en platforms. Visual Design houdt hier rekening mee.


Het is zonde om conversie mis te lopen door slecht vormgegeven on-line content.

Content creatie

Dit deden wij al voordat het een coole naam had. Wij vinden en binden jouw nieuwe fans voor je.

Bij ons gaat een strakke content planning niet ten koste van creativiteit. Hier zijn we vrij methodisch in. Eén overkoepelende aanpak voor scorende content op al je socials maakt het leven eenvoudiger. Ook je content wordt er scherper door. Geen platform en publiek is gelijk.


Het is geweldig om mensen te laten zien dat je er bent zonder dat je pushy overkomt. Dat doe je door te creëren en te delen.

Advertenties

Inzoomen op je doelgroep met ads die speciaal voor hen gemaakt zijn. Dat werkt wel!

Hoe zorg je dat jouw boodschap bij de juiste personen komt? Dit is voor iedereen dé uitdaging. Door te adverteren op bijvoorbeeld Facebook of Linkedin kun je heel gericht jouw advertenties laten tonen aan je doelgroep. Ook Google biedt diverse mogelijkheden. Als je niet constant ads wilt draaien kun je ook een campagne inzetten ter promotie van een actie, evenement, aanbieding of nieuw product.


De budgetten kunnen we zelf instellen. De resultaten houden we bij. Geen verrassingen achteraf dus.


Benieuwd of on-line advertenties jouw zaak vooruit kunnen helpen? Neem contact op!

Naneaux biedt

jou een duidelijke identiteit en een goed vindbare digitale ontmoetingsplaats.

Naneaux maakt

verpletterende ontwerpen in combinatie met solide digitale marketing.

Naneaux weet

consistent focus op de kern te houden. Helpt je je commerciële doelen te realiseren.

Naneaux blijft

ontwikkelen en haarscherp uitvergroten op de perceptie van jouw doelgroep.

Voor een offerte voor jouw social media uitingen, neem direct contact op en ontdek de kracht van impactvolle online aanwezigheid.

error: Content is protected !!
Scroll naar boven

Jazeker! Ook wij houden met elke pixel die ontstaat rekening met ons milieu.

Bij Naneaux omarmen we een toewijding aan duurzaamheid en milieubewustzijn. We geloven dat elk ontwerp niet alleen visueel aantrekkelijk moet zijn, maar ook moet bijdragen aan een schonere en groenere wereld. Wij streven naar een wereld waarin creativiteit en duurzaamheid hand in hand gaan.

We nemen actief maatregelen om afval tijdens het productieproces te minimaliseren. Daarnaast werken we samen met ‘schone’ drukkerijen, waarvan we zorgvuldig de milieuprestaties evalueren, zodat we kunnen verzekeren dat ons creatieve proces in harmonie is met de natuur. Ondanks we niet alle vervuiling kunnen tegengaan streven we ernaar positieve veranderingen in de industrie te stimuleren.

Bij Naneaux geloven we dat design niet alleen betekenisvol moet zijn voor onze klanten, maar ook voor de planeet.

Naneaux™ EarthWise

Environmental Respect

Contactformulier

naneaux-site-logo-21

×

Vragen? Klik hieronder voor WhatsApp...

×