Social media

Wij produceren winnende content voor Facebook, Linkedin, Instagram, Twitter, Pinterest en blogs. Organic Reach en Paid Ads zijn bekende termen voor ons. Samen pakken we je social media op. Niet omdat het moet, maar omdat het werkt.

Voorbeelden

Je bent letterlijk je eigen nieuwszender

Met Social Media kun je een merk bouwen. Je bent letterlijk je eigen nieuwszender. Dat is bijzonder. Misschien heb je dat al door en post je geregeld op facebook en krijgen je klanten maandelijks netjes een e-nieuwsbrief. Misschien ben je daar nog niet omdat je er simpelweg geen tijd voor hebt. Hoe goed of slecht je ook bent in Social Media, er is altijd ruimte voor méér en nóg betere content.

Wij kunnen je helpen Social Media te veranderen in dé etalage van je zaak. Vaak is het nog leuk ook. Er is geen one-size-fits-all-strategie, wel best-practices. We zoomen in op jou en je zaak en gaan scorende verhalen vertellen op de geschikte kanalen.

Jij bepaald wat je nodig hebt qua ondersteuning. Van wat hulp bij ontwerp tot volledig beheer van je accounts. U vraagt wij draaien.