Een webshop moet draaien. Het liefst 24/7. Een webshop leeft van conversie en is jouw etalage voor je waren. Of dit nou schoenen, parfums, kleding of een salon is.

Vanaf de eerste muisklik moeten webshop design en jouw persoonlijke doelen hand in hand gaan. Het is maar goed dat onze marketing strategen betrokken zijn bij elke design-uiting nog voor er een computer wordt aangezet. Een op conversie gerichte webshop is altijd de nummer één doelstelling. Maak jouw keus tussen een:

  • Nieuwe frisse webshop
  • Restyle huidige webshop
  • Onderhoud WordPress webshop

Waarom kies jij voor
een webshop?

Door klanten naar jouw webshop te leiden kun je een boel extra omzet verdienen op termijn. Je webshop is jouw on-line basis. Daar omheen worden verschillende kanalen ingezet om mensen naar die basis te leiden. Je webshop moet daarom goed zijn.

Waarom kies jij voor een webshop?

Door klanten naar jouw webshop te leiden kun je een boel extra omzet verdienen op termijn. Je webshop is jouw on-line basis. Daar omheen worden verschillende kanalen ingezet om mensen naar die basis te leiden. Je webshop moet daarom goed zijn.

Vanaf € 2.999,-

Mogelijke conversiekanalen in combinatie met jouw webshop:

Wat definieert een goede webshop?

Maak jouw keus tussen:

Nieuwe frisse webshop

Webshops zijn geweldig. Een goede webshop kan voor iedereen wonderen doen. Verkopen via internet is slim.

Een online webshop verdiend zich vrijwel altijd terug. Natuurlijk moet je iets te verkopen hebben voordat je een shop begint. Als dat zo is en je zoekt een pro partner die voor jou een betaalbare, veilige en goed converterende webshop maakt laten we dan van gedachte wisselen. Dat kost niks.

Het bouwen van een goede webshop is niet voor iedereen weggelegd. Toch vinden wij dat iedereen er één moet kunnen hebben om te kunnen verdienen via het internet. Wij doen dit zelf namelijk ook.


E-commerce kan jouw zaak lanceren. We vertellen je graag over Naneaux klanten die je voor zijn gegaan.

Restyle huidige webshop

Tijd is echt. Soms zijn dingen aan vernieuwing toe. Als dat het geval is voor jouw webshop, lees verder.

Vernieuwing gaat verder dan alleen grafisch ontwerp en uitstraling. Denk maar eens aan gebruiksvriendelijkheid, efficiëntie, actualiteit en technische prestaties van je webshop. Er zijn constant nieuwe ontwikkelingen. Ook de wereld van je klanten veranderd.


Naneaux Restyle blaast de boel nieuw leven in. Met een fris ontwerp en een soepel lopende future proof webshop ga je met een beter gevoel op klantenbezoek.

Onderhoud WordPress webshop

Updates, lidmaatschappen, content etc. De boel moet blijven draaien. Als je daar te druk voor bent...

Sommige mensen vinden het leuk om hun eigen webshop up-to-date te houden. Anderen vinden het verschrikkelijk of hebben er geen tijd voor.


Voor de eerste groep bouwen wij webshops die het leven simpel maken. De tweede groep helpen we naar behoefte. Wij regelen:

  • 365 ontwerpdienst
  • Content management: tekst, beeld, social media, ads, updates en nieuws
  • Inbound marketing
  •  Technische updates en ondersteuning

We bespreken wat er nodig is en bepalen of je liever op uurbasis of maandelijks contract werkt. Alles inzichtelijk en volledig ontzorgt. Zo kun jij je focussen op de business terwijl alles soepel draait zonder omkijken.

Wat mag je op z'n minst verwachten van je webshop?

✅ Unieke identiteit

We geloven in het creëren van webshops die de identiteit van jouw merk weerspiegelen. Geen sjablonen, geen compromissen.

✅ Functionele excellentie

Jouw webshop zal niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk, met de nieuwste technologieën en trends.

✅ Schaalbaarheid

Of je nu een start-up bent of een gevestigde onderneming, onze op maat gemaakte webshops zijn schaalbaar en kunnen meegroeien met je bedrijf.

✅ SEO Geoptimaliseerd

We integreren zoekmachineoptimalisatie (SEO) vanaf het begin, zodat je webshop goed wordt gevonden in zoekmachines.

✅ Responsief ontwerp

Onze webshops passen zich aan aan verschillende apparaten, zodat ze er geweldig uitzien op desktops, tablets en smartphones.

Webshop runnen?
Zo gaan wij te werk!

“Web design is not just about creating pretty layouts. It’s about understanding the marketing challenge behind your business.”
– Mohamed Saad

✅ Consultatie

We beginnen met een uitgebreide consultatie om jouw doelstellingen, visie en eisen te begrijpen.

✅ Ontwerp & ontwikkeling

Ons ervaren team gaat aan de slag om een webshop op maat te creëren die aan al je verwachtingen voldoet.

✅ Revisies & goedkeuring

Wij denken allereerst vanuit het perspectief van de klant om ervoor te zorgen dat de webshop precies is zoals jouw klant het graag ziet.

✅ Lancering & ondersteuning

We regelen de technische details en bieden voortdurende ondersteuning om ervoor te zorgen dat je webshop probleemloos 24/7 draait.

✅ Klantgerichte prijzen

Onze prijzen zijn gebaseerd op de complexiteit van jouw project en je specifieke behoeften. We bieden transparante prijzen, zodat je precies weet waar je voor betaalt.

Waarom Naneaux™ Webshops?

1. We hebben een bewezen staat van dienst in het leveren van webshops van hoge kwaliteit.

2. Ons team bestaat uit creatieve professionals met een passie voor webshop design en webontwikkeling.

3. We begrijpen dat elk project uniek is en bieden oplossingen op maat die aan jouw verwachtingen voldoen.

Behoefte aan professioneel webshop onderhoud, beveiliging en content vernieuwing/verfrissing en management? Kies dan voor Naneaux en geniet van de gemoedsrust dat je webshop professioneel wordt onderhouden, beveiligd en up-to-date wordt gehouden. Lees meer!

error: Content is protected !!
Scroll naar boven

Jazeker! Ook wij houden met elke pixel die ontstaat rekening met ons milieu.

Bij Naneaux omarmen we een toewijding aan duurzaamheid en milieubewustzijn. We geloven dat elk ontwerp niet alleen visueel aantrekkelijk moet zijn, maar ook moet bijdragen aan een schonere en groenere wereld. Wij streven naar een wereld waarin creativiteit en duurzaamheid hand in hand gaan.

We nemen actief maatregelen om afval tijdens het productieproces te minimaliseren. Daarnaast werken we samen met ‘schone’ drukkerijen, waarvan we zorgvuldig de milieuprestaties evalueren, zodat we kunnen verzekeren dat ons creatieve proces in harmonie is met de natuur. Ondanks we niet alle vervuiling kunnen tegengaan streven we ernaar positieve veranderingen in de industrie te stimuleren.

Bij Naneaux geloven we dat design niet alleen betekenisvol moet zijn voor onze klanten, maar ook voor de planeet.

Naneaux™ EarthWise

Environmental Respect

Contactformulier

naneaux-site-logo-21

×

Vragen? Klik hieronder voor WhatsApp...

×