– Ode aan de eigenwijze

Waarom zouden alleen grote bedrijven met diepe zakken professioneel over moeten kunnen komen? Vaak hebben kleinere organisaties en zelfstandigen betere, gezondere of leukere dingen te bieden. 

7 jaar geleden realiseerden we ons dat het internet de spelregels voorgoed heeft veranderend. Internet is waar vraag en aanbod elkaar ontmoeten. On-line kun je enorme successen behalen. Je hebt een duidelijke identiteit en een goed vindbare digitale ontmoetingsplaats nodig. Daarmee kan iedereen nu mensen bereiken. Dat brengt enorme vrijheid.

Raphaël


Marketeer


 

naneaux-team-raphael-broek-img-01

Ziet de wereld als één grote deal. Veel ervaring in het bedrijfsleven. Kijkt graag naar het grote plaatje voordat we aan de details beginnen. At al vegetarisch voordat het hip was. Als de rest Netflixt, leest hij graag een boek. In zijn vrije tijd kookt hij of doet aan (kick)boksen.

Ada


3D Artist & Graphic Designer


 

naneaux-team-ada-img-01n

Gecertificeerd architect met eigen 3D ontwerp studio in Parijs en Den Haag. Stijl en design zijn haar tweede natuur. Wordt op feestjes vaak om kledingstijl en interieur advies gevraagd. Bemoeid zich graag met veeleisende projecten bij Naneaux. Verder is ze niet uit de gym en musea te slaan.

Melissa


Social Media Expert


 

naneaux-internet-marketing-team-02

Onze eyecandy mét een goed stel hersens en een oude ziel. Verrast menig klant met haar treffende adviezen. Social media heeft voor haar geen geheimen. Doet graag modellen werk en fotografie. Runt ook haar eigen webshop met trendy vrijetijdskleding voor mannen.

Jamal


Media & Web Designer


 

Van huis uit grafisch vormgever 2.0. Als de innovator die hij is heeft hij jaren geleden de transitie gemaakt naar web design, web development en UX. Komt tot leven in de nacht. Dat is wanneer de wensen van klanten worden omgezet naar winnende websites, e-shops en apps. Tekent nog altijd graag met potlood en papier in zijn vrije tijd.